Welkom bij het Elohim Centre

21 mei 2016 aardehealing, mooi!.jpg

Update corona-maatregelen

Op de Elohim Krachtplaats en in de Helende Tuinen ervaar je een stukje nieuwe Aarde!

  • Een spiritueel opleidings- en healingscentrum gelegen op een sacrale krachtplaats met 30 helende tuinen
  • Een nieuwetijds-organisatie en gemeenschap waar we zo veel mogelijk leven vanuit liefde, bewustzijn, oordeelloosheid en wij-gevoel
  • Pionier in het verbinden van zakelijkheid, non-dualiteit en spiritualiteit

De Elohim Krachtplaats en "The Diamond New Earth" gemeenschap

Sinds jaren ankert op de multidimensionale Elohim Krachtplaats (5,5 ha) en in de woon-werk gemeenschap "The Diamond New Earth" voelbaar een spiralende lichtvortex, van zachte universele Liefde en hoger Bewustzijn. De energie gaat tot diep in de grond en komt vanuit Moeder Aarde weer omhoog. Dit eenheidsliefdeslicht opent niet alleen het 13 dimensionale menszijn, de zelfrealisatie en staat van verlichting, maar brengt dat ook in het buik- en basischakra en het dagelijks leven van bewoners, studenten en bezoekers. De Lichtcodes van de vortex op de sacrale Krachtplaats activeren de Liefde die ieder werkelijk is, de levensbestemming en een Thuisgevoel.

Reeds tientallen jaren bezoeken duizenden mensen de Elohim workshops, websites en nieuwsbrieven. Samen verlaten we de oude paden van ambitie, positie, zelfverloochening en strijd. Individueel en collectief stappen we uit ego-gestuurde overtuigingen en keren we terug naar onze ware Essentie. Een nieuwe multidimensionale samenleving gebaseerd op onafhankelijke Liefde en zorgzaamheid voor elkaar en de natuur vormt zich. Middels de eigen innerlijke zelfrealisatie-weg dragen we bij aan de planetaire verlichting en het zuiveren van het oudetijds duale quantumveld.


Volg ons op Facebook en via onze nieuwsbrief

Teamwork, samenwerken.jpg

Bezoek onze Engelstalige website

engelse vlag.png

Bouwen aan een nieuwe maatschappij?

participant in de tuinen.jpg