Opleidingscentrum & Krachtplaats voor de Lichtfamilie van een nieuwe ontwakende samenleving

21 mei 2016 aardehealing, mooi!.jpg

 

Het spirituele Elohim Centre met de non-duale woon-werk gemeenschap, de spirituele opleidingen en Master Healing-Reading praktijk, is een groene verblijf-, leer- en ontmoetingsplek met helende zelfrealisatie tuinen op een Krachtplaats. Jaarlijks wordt het bezocht door duizenden lichtfamilie-vrienden; live, via nieuwsbrieven en de Elohim websites.

Hoe werkt de Elohim Krachtplaats en "The Diamond New Earth"

Sinds jaren ankert op de multidimensionale Elohim Krachtplaats (5,5 ha) voelbaar een spiralende lichtvortex van zachte universele Liefde en hoger Bewustzijn, tot diep in de grond en vanuit Moeder Aarde komt het omhoog. Het eenheidsliefdeslicht opent, niet alleen de hogere Gaven en staat van verlichting maar ook  het hart, buik- en basischakra, het gedrag en innerlijk kind van bewoners, studenten en bezoekers. De Lichtcodes van de vortex activeren de Liefde en gezondheid die ieder werkelijk is, de levensbestemming en het Ontwakingsproces, in het gewone functioneren. In de open en verlichte sfeer van de Krachtplaats blijven nauwelijks spanningsvelden hangen waardoor ieders ziel sneller Ontwaakt en zich Thuis voelt in zichzelf. Mensen, planten, dieren, edelstenen, natuurspirits en Bovenwereld werken er samen voor Moeder Aarde. "The Diamond New Earth" is bij het Elohim Centre reeds een tastbare werkelijkheid waarin de toekomst van een nieuwe Mensheid en samenleving kan worden ervaren.

Help je als vrijwillige participant mee aan een nieuwe samenleving?

 


nieuwsbrief.jpg

Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief

 

  koptelefoon.jpgKlik hier voor de audio healings met de Diamanten Codes voor de Nieuwe Mensheid

Lees hier de stappen van spirituele ontwikkeling, naar Ontwaken, verlichting, Christusbewustzijn en Godrealisatie

 

 


Openingstijden

Dinsdag t/m zondag: zelfrealisatie tuinen geopend van 10.30 uur tot 17.00 uur
Spirituele winkel en receptie geopend van 10.30 uur tot 12.15 uur en 13.00 uur tot 17.00 uur
Sluitingsuren tuinen gelden niet voor overnachtende gasten.
Maandag: gesloten

Openingstijden tijdens feestdagen en vakanties, adres en route

 


Wat vind je bij het Elohim Centre

Het Elohim Centre is een katalysator in bewustzijnsgroei, zelfrealisatie en leven vanuit eenheid met de natuur(wezens) in het hoogste zowel als in het dagelijks leven.

Onderdelen van het Elohim Centre zijn:

Joke & Team

Joke ElZiam Nootebos (pionier, directeur, visionair) heeft het Elohim Centre in 1989 opgericht en werkt samen met het Elohim team en de vrijwilligers aan de nieuwe aarde.

Klik hier om het Elohim team te bekijken

Doel en visie

De Elohim Krachtplaats, het opleidingscentrum en Elohim woon-werkgemeenschap zijn bedoeld om de nieuwetijds student, vrijwilliger en bezoeker voorbij de ego-ik-ruis te ondersteunen bij het Ontwakingsproces. Kennisoverdracht, healing- en transformatiekrachten zijn bedoeld voor Kosmisch Meesterschap en de verlichting van Mens en Aarde; "de Diamond New Earth".
Een nieuwe samenleving van gevoelige en bewuste (multidimensionale) mensen die beoefenen (samen) te leven en werken vanuit het non duale eenheidshart en het ware Zelf, ongeacht hun positie. Mensen die zich door innerlijke ontwikkeling richten op het welzijn van de groep (relatie, familie, organisatie, samenleving, natuur) en niet zozeer alleen op het eigen belang binnen relaties. Mensen die open staan voor Moeder Aarde, de Bovenwereld en alle Spirits.

Door het activeren van ieders hoger dimensionale zieledelen met verruimd Bewustzijn en onvoorwaardelijke Liefde, in werk en omgang, ontstaan kosmische meesterschap, “kanaal” zijn, heldere Gaven met geneeskracht, invoelend en aanvoelend vermogen, groter inzicht, overzicht en dienstbaarheid en nemen réactiviteit en afgescheidenheid af. Als dynamische co-creators en kinderen van de nieuwe Aarde, activeren en vertalen we de Godsvonk, levensbestemming en de LIEFDE die we zijn, in de wereld van vorm, relaties, geld en onderste chakra's.

Lees meer over ons doel en onze visie

De Elohim woonwerk gemeenschap

Onze Elohim woon-werk-gemeenschap en nieuwetijds ashram is een inspirerend voorbeeld van hoe mensen gelukkig, verbonden, non duaal en productief kunnen samenleven en werken.

Lees meer over de gemeenschap

Ontstaan van de Helende Tuinen en Krachtplaats

Vanaf 1989 begon Joke ELZiam Nootebos met de kristalwinkel en healingspraktijk: Het‘Geschenksteentje’. De helende zelfrealisatie tuinen, camping en het grote hoofdgebouw (waar nu de kristalwinkel is) waren er toen nog niet. Het gebouw Happiness (groepsaccommodatie/ B&B) was haar woonhuis en Abundance, het kleine huis ernaast, was de kristalwinkel met de cursus- en healingszolder.

Lees meer over hoe de Krachtplaats en Helende Tuinen zijn ontstaan.

Donatie voor de Nieuwe Aarde

Het is mogelijk een donatie te doen voor de Nieuwe Aarde, klik hier voor de opties.


 

 


Ervaringen van bezoekers:

“Het regelmatig aanwezig zijn op de krachtplaats, bekrachtigt mij enorm in wie ik ben. Het heeft mij meer (zelf)liefde, bewustzijn, rust en heelheid geschonken. Het brengt mij stukje bij beetje dichter bij mijn ware zelf, hierdoor kan ik steeds meer eenheid in mezelf voelen, voel ik me meer en meer thuis op deze aarde."

"De Krachtplaats brengt je dichterbij je ware kern, het ware geluk, dat waar je werkelijk voor gekomen bent dit leven. Iedere keer weer een nieuw stukje verdieping. Het brengt je dichterbij het echte Leven. Leven met een hoofdletter! Dat is mijn ervaring en hopelijk nog van vele anderen na mij!”

Gerard

"Joke wat een overgave en essentiekracht! Dankbaar dat je een onderdeel bent van deze wereld en dat je zoveel mensen incl. mij de weg terug naar onze oorspronkelijke staat laat zien!!!"

M.

 

"Naast dat ik super blij ben met alle workshops, sessies en producten, vind ik het ook fijn hoe snel en correct jullie alles afhandelen. Dezelfde dag een factuur via de mail, producten snel geleverd. Erg fijn en professioneel!"

Marieke

 


 

Duur: 6 minuten

 


engelse vlag.png

Our English website: www.sacred-site.eu