Welkom bij het Elohim Centre

Joke legt om gezondheidsredenen haar werk neer

Joke foto NWBF.jpegLieve allemaal, ik betreur het zeer dat ik, na een bezoek aan de huisarts, vanaf eind sept 2024 mijn opleidingen, weekendworkshops, online cursussen en groepshealingen moet neerleggen. Dit spijt me heel erg voor alle deelnemers!  Ik had nog zo graag 5 jaar doorgegaan met met mijn levenslange grote missie; les geven en bewustzijn en Licht doen groeien!

Het wordt me duidelijk dat ik nu voor mezelf en meer vrije tijd moet kiezen. Alles zien los te laten is een diepgaand omkeer-, helings- en ook een zeer intensief rouwproces voor mij! Daarbij ben ik ook zo dankbaar voor de liefdevolle steun van Arie, het hele team en van mijn goede vriend Master Healer Sebastiaan! Op diepere lagen kan ik nu ontvangen en opengaan, niet alleen als ziel maar juist ook als kwetsbaar mens, lichaam en innerlijk kind. Het ontroert me zo.

Het is zo fijn dat er nu nog zoveel mensen naar de Helende Tuinen en de winkel komen. Ik word er helemaal blij van!
Ook van al die oude bekenden die in gedachten in een liefdevolle kring om me heen staan en me Licht, kaarten en warmte sturen.

De winkelvoorraad aan 13 dimensionaal geprogrammeerde edelstenen is bijna helemaal op. Zowel d.m.v. bezoekers als via de webshop. Ook dat geeft mij een fijne, blijvende verbinding met iedereen.

Dank aan iedereen!

Liefs, Joke

Wat nog wel blijft na eind sept 2024 zijn de E-cursussen en Helende audio's. Deze zijn nog voor langere tijd te bestellen en te beluisteren.

 

Ook kunnen Master Healer Reader Coachingsconsulten blijven doorgaan. Zowel bij Arie in het centrum zelf als bij goede vriend en Master Healer Sebastiaan
Tel nr Arie 06 25300709
Tel nr Sebastiaan 06-24257009 hallo@sebastiaankahle.nl

 


knop1.jpg [1]


De Elohim Krachtplaats en "The Diamond New Earth" gemeenschap

Sinds jaren ankert op de multidimensionale Elohim Krachtplaats (5,5 ha) en in de woon-werk gemeenschap "The Diamond New Earth" voelbaar een spiralende lichtvortex, van zachte universele Liefde en hoger Bewustzijn. De energie gaat tot diep in de grond en komt vanuit Moeder Aarde weer omhoog. Dit eenheidsliefdeslicht opent niet alleen het 13 dimensionale menszijn, de zelfrealisatie en staat van verlichting, maar brengt dat ook in het buik- en basischakra en het dagelijks leven van bewoners, studenten en bezoekers. De Lichtcodes van de vortex op de sacrale Krachtplaats activeren de Liefde die ieder werkelijk is, de levensbestemming en een Thuisgevoel.

Reeds tientallen jaren bezoeken duizenden mensen de Elohim workshops, websites en nieuwsbrieven. Samen verlaten we de oude paden van ambitie, positie, zelfverloochening en strijd. Individueel en collectief stappen we uit ego-gestuurde overtuigingen en keren we terug naar onze ware Essentie. Een nieuwe multidimensionale samenleving gebaseerd op onafhankelijke Liefde en zorgzaamheid voor elkaar en de natuur vormt zich. Middels de eigen innerlijke zelfrealisatie-weg dragen we bij aan de planetaire verlichting en het zuiveren van het oudetijds duale quantumveld.

Footer1a.jpg

Footer2b.jpg

footer2c.jpg

footer3d.jpg